Veel Gestelde Vragen

Hoe weet ik welk product het beste bij mijn klacht past?

Wij proberen je altijd het juiste product aan te bieden voor jouw specifieke klacht. Het vinden van het juiste product bij jouw klacht kan via onze aandoeningen pagina. Selecteer het lichaamsdeel waar je blessure of klacht zich bevindt en kies je indicatie (pijn/klacht) die erbij hoort. Vindt je het toch nog moeilijk om het juiste product te vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je snel verder helpen. En mocht het dan nog steeds lastig zijn: je kunt bij ons ook een los consult met een ervaren orthopedisch adviseur kopen.

Hoe weet ik welke maat ik nodig heb?

Onder elk product op onze webshop staat een illustratie die laat zien hoe je de maten voor het betreffende product op moet meten. In de bijbehorende maattabel kun je dan bekijken welke maat je nodig hebt. Heb je moeite met het opmeten van de juiste maat? Neem contact met ons op, dan komen wij er samen wel uit.

Ik wil graag extra advies over welk product ik moet kiezen

Vind je het moeilijk om het juiste product te vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je snel verder helpen. En mocht het kiezen dan nog steeds lastig zijn: wij bieden ook losse consulten met een ervaren orthopedisch adviseur aan.