Gebroken Nek

Gebroken Nek

Een gebroken nekwervel kan ontstaan door een harde klap of val, of een abnormale beweging van het hoofd. De symptomen van een gebroken nekwervel kunnen heel divers zijn.

De eerste aanwijzing is vaak een enorme pijn rondom de hals en het hoofd, welke kan uitstrekken naar de schouders en rug. Daarnaast kan er een zwelling en blauwe plekken te zien zijn. Om de gebroken nekwervels te laten herstellen is tractie (rek) van de nek regio nodig. Door middel van een halskraag die de nek lichtjes oprekt, is de druk van het hoofd op de wervels verdwenen en krijgen de wervels kans om te herstellen. Tevens voorkomt de halskraag dat het hoofd kan draaien. De breuk kan zo zelf genezen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
/** * Position for actions regarding image size changing in vde if needed */ /* @noEscape */ /* @noEscape */ /** @var $_product \Magento\Catalog\Model\Product */ /* @escapeNotVerified */ /* @escapeNotVerified */ /* @escapeNotVerified */ /* @escapeNotVerified */ /* @escapeNotVerified */ /* @escapeNotVerified */ /* @NoEscape */else: ?>