Betalen

Betalen op jouw favoriete manier

Bij Blessurewijzer is betalen snel, veilig én eenvoudig. Je kunt betalen met IDEAL, Creditcard & AfterPay. Alle betalingen worden afgehandeld door Adyen Payment Service Provider. Adyen handelt alleen de betaling af en heeft dus geen invloed op de levering van de door jou bestelde producten of diensten.

1.   Meest gekozen in Nederland   iDEAL (Meest gekozen betaalmethode)

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen via jouw eigen bank. Om te betalen hoef je je niet te registreren, geen bestanden te downloaden of zelfs een account aan te maken. Het grote voordeel van iDEAL betalingen is dat de betaling direct binnen is. Hierdoor kunnen wij jouw order sneller verwerken en vaak nog dezelfde dag verzenden. Dat betekent dat je jouw bestelling in veel gevallen al binnen 2 werkdagen in huis hebt.

2.  Mastercard, Visa & American Express  Creditcard (Visa, Mastercard & American Express) 

Je kunt betalen met creditcards van MasterCard, Maestro, Visa en American Express. Als je betaalt met een creditcard, dan wordt het aankoopbedrag pas afgeschreven op het moment dat de bestelling daadwerkelijk aan jou uitgeleverd wordt.

3.  achteraf betalen  Achteraf betalen (Riverty, voorheen AfterPay)

Riverty voert namens Blessurewijzer het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Riverty via e-mail ontvangt om je gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Of neem contact op met de klantenservice van Blessurewijzer.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met Riverty. Telefoonnummer: 020 - 7 230 270. Openingstijden Riverty klantenservice: maandag t/m vrijdag: 08:00 - 20:00 uur en zaterdag: 09:00-13:00 uur.

4.  PayPalPayPal

PayPal is een betaalpartner die je bank -of creditcard gegevens beschermt, zodat je veilig en makkelijk kunt betalen. Indien je nog geen account hebt dan maak je eerst een account aan op Paypal.com.


Waar vind ik mijn factuur?

Je ontvangt je factuur direct na betaling per email. Bewaar deze factuur goed!