Blessurewijzer - Voluit leven

Blessurewijzer.nl is een initiatief van Livit Orthobock Care, marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland.

Het online platform Blessurewijzer.nl is ontstaan met als doel het voordeliger en toegankelijker maken van de zorg, waarbij kwaliteit van onze producten de boventoon voert. Door jarenlang gebruik weten wij welke producten werken en hoe ze het beste ingezet kunnen worden.

Wij geloven ook in samenwerking. Doordat wij nauw samenwerken met artsen en zorgspecialisten zijn wij altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en productinnovaties in de orthopedische technologie en kunnen daarnaar handelen. Maar de samenwerking met onze klanten staat voor ons bovenaan. Want zo kunnen wij tot de beste oplossing komen voor jouw (beweeg)probleem en je helpen weer vrij(er) te bewegen.

Deskundig Advies - altijd de juiste oplossing.

Of je bewegingsbeperking nou wil voorkomen, ondersteunen of genezen, Blessurewijzer.nl biedt deskundig advies en de beste oplossingen. Onze producten zijn geselecteerd door zeer ervaren revalidatieartsen, orthopeden, orthopedisch adviseurs en fysiotherapeuten en in de praktijk bewezen door een grote groep dragers. 

Behoefte aan een Consult?

Weet je niet zeker welk product bij je past of hoe je het product op de juiste manier dient te gebruiken? Heb je vragen over een brace of bandage en heb je behoefte aan persoonlijk advies? Boek dan via Blessurewijzer.nl een consult bij een van de ervaren orthopedisch adviseurs of fysiotherapeuten van Livit Ottobock Care. Dan weet je altijd zeker dat je het juiste product aanschaft voor jouw blessure of klacht.

Altijd Dichtbij!

Door de landelijk dekking met meer dan 400 locaties zijn wij altijd dichtbij jou in de buurt. Bekijk de locaties bij jou in de buurt.