Orliman Starbrace Dynamic Fix Rugbrace Hoog

Geschikt voor: hernia's, osteoporose, spondyloartritis, spondylolyse met of zonder stabiliteit, trauma, compressiefracturen, degeneratieve discusaandoeningen, postoperatieve fusie, chronische spierziekte en behandeling van wervelmetastase.
€ 431,50
Laden... Even geduld, we laden de productopties..

Orliman Starbrace Dynamic Fix Rugbrace Hoog

De starbrace hoog is een zeer rigide rugkorset met plastic module in het korset. Hierdoor wordt de starbrace gebruikt voor zware instabiliteit van de lage rug en hernia. De starbrace is te verkrijgen in 4 maten.

De Dynamic Fix Star Brace-Dynamic Fixic Fix/corset is een stijve lumbosacrale orthese gemaakt van een ademend materiaal: van Velours in polyamide en Poromax voering. De lumbosacrale orthese bevat binnenin de binnenste vulling een voorgevormde thermoplastische module van polyethyleen met een lage dichtheid, die via een textiele bekleding wordt bevestigd, waardoor de module kan worden verwijderd. Er is ook een buikcompressieplaat ingebouwd. Bevat een haaksluitingssysteem. Bovendien kan de module uit de Dynamic Fix Star Brace Dynamic Fix/corset worden verwijderd om een halfstijve rugleuning achter te laten.

omtrek heup
maatomtrek heuphoogte voorkanthoogte achterkant
1 75 - 85 cm 23 cm 38 cm
2 85 - 95 cm 23 cm 38 cm
3 95 - 110 cm 23 cm 38 cm
4 110 - 125 cm 23 cm 38 cm
Meer informatie
Brand Orliman