Orliman Sport Elleboogbandage

Geschikt te dragen bij epicondylitis (tenniselleboog), epitrochleitis (golferselleboog), peesontsteking, milde kneuzingen, inflammatoire processen, blessures en instabiliteit. Biedt ondersteuning en bescherming bij sport- en werkactiviteiten.
€ 37,95
Laden...Even geduld, we laden de productopties..

Orliman Sport Elleboogbandage

De elleboogbandage is gemaakt van zacht gebreid materiaal. De bandage zorgt voor compressie rondom de elleboog.

Deze sport elleboogbandage is gemaakt van een ademende stretchstof die zeer sterk en zacht is voor extra comfort; de naadloze constructie betekent geen ongemakkelijke wrijving. 3D anatomische aanpassing. Het product bevat visco-elastische pelotten die de compressie op de epicondylus en epitrochlea herverdelen en een elastische band voor een individuele aanpassing om selectieve dichtheid te bereiken.

De nieuw ontwikkelde Orliman Sport elleboogbandage wordt al jaren met groot succes gebruikt voor optimale steun bij het sporten of werken bij alle soorten van elleboogproblematiek. De Orliman Sport elleboogbandage is een bijzonder comfortabele elleboogbrace die anatomisch en zeer elastisch geweven is en voorzien van gel pads die het ellebooggewricht ontlast, comprimeert en stabiliseert.

De elleboogbrace is speciaal ontworpen ter voorkoming en voor een optimale steun en stabiliteit tijdens het revalideren. Waarbij het neopreen de lichaamswarmte vasthoudt en de bloedcirculatie verbetert (de elleboogbrace is dan ook zeer geschikt bij circulatieproblematiek), met als gevolg therapeutische warmte, die indien er sprake is van een kwetsuur de genezing bevordert, en de pijn en stijfheid wordt verminderd (wetenschappelijk bewezen).

Tot slot is deze elleboogbandage voorzien van een extra gel pad ondersteuning voor tennisarmen en golfarmen. De Orliman Sport elastische elleboogbandage wordt dan ook in het bijzonder aangeraden door ons (para)medisch team voor optimale steun, stabiliteit en warmte bij activiteiten na, tijdens of ter voorkoming van elleboogkwetsuren. Ideaal bij het cubitaal tunnel syndroom, tennisarm, golfarm en tenniselleboog.

omtrek elleboog
maatOmtrek elleboog 
1 22 - 26 cm
2 26 - 30 cm
3 30 - 34 cm
Meer informatie
BrandOrliman