Orliman 3 Tex Kniebrace met Scharnieren

Geschikt te dragen bij gewrichtspijn, artrose, artritis, tendinitis, lichte mediolaterale instabiliteit en capsulaire gewrichtsblessures. De polycentrische gewrichten zorgen voor een betere stabiliteit op mediolateraal niveau.

€ 127,95
Laden...Even geduld, we laden de productopties..

Orliman 3 Tex Kniebrace met Scharnieren

De stoffen kniesteun is gemaakt van drie lagen ademend elastisch materiaal - elastische microvezelstof, polyurethaanschuim en badstof - die een snelle verspreiding van zweet, een grotere elasticiteit en een betere pasvorm mogelijk maakt. Deze kniebrace is voorzien van siliconen bubbelgreep om uitglijden te voorkomen. Beschikt over een open patella met siliconen patella pad, metalen banden met polycentrische gewrichten, femur- en tibiale banden voor een stevigere bevestiging en kuitopening.

Ondersteuning en stabiliteit

De polycentrische gewrichten zorgen voor een betere stabiliteit op mediolateraal niveau. Lichte compressie in de quadriceps en patella pezen. Met de beweging van de knie, produceert het siliconenkussen een intermitterend micromassage-effect om de reabsorptie van oedemen en hematomen te bevorderen.

Advies: Voor de juiste pasvorm kunt u beter een maat groter dan gemeten bestellen.

omtrek knie
maatomtrek kniehoogte brace
1 32 - 34 cm 35 cm
2 34 - 36 cm 35 cm
3 36 - 38 cm 35 cm
4 38 - 41 cm 35 cm
5 41 - 44 cm 35 cm
6 44 - 49 cm 35 cm
Meer informatie
BrandOrliman