Easy slide steunkousen.nl

Published on
13 okt. 2014 06:10:00

De Easy Slide  is in Nederland maar ook internationaal het meest gebruikte aantrekhulpmiddel dat er te krijgen is. Het is het succesverhaal van de Nederlandse leverancier Arion.   Het Limburgse bedrijf  Arion is een vooruitstrevende firma.  Gericht op de zorg en produkten voor ouderen en met name op de markt voor  hulpmiddelen in de zorg.

De Easy slide is een eneorm succes gebleken en daardoor is de hele lijn The slide solution ontwikkeld.

Het hulpmiddel zorgt ervoor dat u uw steunkousen gemakkelijk kunt aantrekken. De Easy slide is gemaakt voor therapeutische elastische kousen met open teenstuk.  Deze is geschikt voor zowel zorgverleners als zorgvragers en het hulpmiddel is gemakkelijk mee te nemen in uw tas. Met de Easy-Slide  het dragen van therapeutische elastische kousen. Met het product kan de zorgvrager de kousen zelfs zelfstandig aantrekken. Dit spaart tijd en kosten voor het dagelijks inhuren van een zorgverlener.

Het product is ook in een pakket verkrijgbaar samen met de Easy off uittrekhulp.Het Easy+ pakket bestaat uit twee hulpmiddelen te weten de Easy slide voor het aantrekken van steunkousen en de Easy off voor het uittrekken van elastisch therapeutische kousen.

Nog enkele voordelen op een rij:

Goedkoop en kwalitatief bewezen hulpmiddel.

Veel minder fysieke belasting voor zowel de zorgvrager als de zorggever. Dit komt door het gladde materiaal waarvan het product gemaakt is.

Het verlaagd de drempel tot het dragen van steunkousen omdat het mnder moeilijk is ze aan te trekken.

De zelfstandigheid van de Patiënt neemt toe

Een lange levensduur en eenvoudig in gebruik, iedereen snapt het.

Kunt u de de EASY-SLIDE goed schoonhouden? aaanbevolen is hem handmatig te wassen met een mild wasmiddel bij een lage temperatuur (maximaal 30°C) en met een handdoek drogen. Gebruik geen wasverzachter en u mag hem beslist niet strijken of chemisch reinigen. Ook is hij niet geschikt om met met chloor bewerken in de droger te stoppen of  om hem bloot te stellen aan warmte van de verwarming.

 

De schoenmaat is bepalend voor de maat.

Easy slide open teen